Skriva en bok

- en process

Kort om kursen

En sida om dagen ger 365 sidor på ett år - ett bokmanus. I grunden helt rätt men det krävs en del arbete för att det ska bli en bok av det. Och allt har sin tid. Med hjälp av den här kursen får du kunskap om skrivprocessen och dessutom övningar och utrymme för reflektion som hjälper dig att bryta ner den långa processen i mindre hanterbara bitar. 

Kursen innehåller

jeanette Niemi

Din coach & kursledare.

Älskar att njuta naturen, lära mig nya saker och skapa - oavsett om jag skriver, odlar, fotar eller skapar onlinekurser! Utgår från lust och intuition, hanterar motstånd och mår som bäst när jag ser människor göra det de vill med sina liv.

Jag är också författare, skrivpedagog och coach som hjälper författare och företagare att skapa kreativa liv med frihet, utveckling och glädje. 

Tessan Johansson

Medlem i Skriv! - en skrivarfamilj

Under Jeanettes ledning klarar jag som författare av att hålla fokus i mitt eget skrivande. Jag vill producera, visa upp och diskutera. Ivern att lära mig mer och skapa något som man är stolt över har ökat. Jeanette är lyhörd, duktig och noggrann med att se till allas önskemål och välbefinnande. Min varmaste rekommendationer.

Kursens pris