Denna kurs ingår i Bokskrivarskolan!

Baklandsdagen

– skriv ditt bakland med personlig guidning

Om kursdagen

Baklandsdagen är till dig som vill komma igång och skriva en berättelse och till dig som vill komma vidare med en redan påbörjad berättelse.

Ordet bakland syftar till allt som finns bakom din berättelse, mycket mer än det som är det slutgiltiga manuset. Och tanken med att börja med att skriva sitt bakland utgår från tanken att ju mer vi vet om det vi ska skriva – ju friare kan vi sedan berätta vår berättelse.

Det fria sättet vi skriver på hjälper dig också förbi skrivhinder och skrivstopp eftersom det är prestationslöst.

Idéen om Bakland kommer från Rolf Sagen, författare och skrivlärare från Norge. Den här kursdagen är inspirerad från hans Baklandsövning och min egen erfarenhet av såväl eget skrivande som att vägleda författare i deras skrivande. Jag ser fram emot att personligen guida dig genom de olika övningarna som ger dig ett komplett bakland vid kursdagens slut. 

När?

Söndagen den 27 mars, kl 9-15.30

Var?

ABF-huset, Sveavägen i Stockholm

Jag kan ofta se att det tar stopp med anledning att de inte känner sina karaktärer, miljöer och sin berättelse tillräckligt väl för att skriva den fritt. Nu ger jag för första gången dig chansen att lära dig en metod för att komma på och utveckla din berättelse men också för att undvika skrivhinder och ge dig frihet i ditt skrivande.Under denna kursdag får du: 

  • En fysisk kursdag med personlig guidning i att skriva bakland till din berättelse.
  • Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. 
  • Alla övningar samlade i en digital kursportal.
  • Presenter när du kommer. Och när du går! 
  • Kunskap och inspiration du kan använda många gånger om. 
  • Tävla om fina priser under dagen. 

Till min hjälp denna dag.

Anna-Maria Ekblad

Författare

Anna-Maria gillar att resa och har ett förflutet  i resebranschen. Hon började skriva med en idé om att hon ville skriva deckare. Idag har hon  tre manus skrivna och en lång rad på listan för uppföljare.I hennes charterdeckare får du följa reseledare Anna Lindblom på uppdrag runt om i världen där hon ofelbart hamnar i mordgåtor som behöver lösas.
 

Anna-Maria är inte bara författare. Hon har också varit med mig på kurser runt om i världen och jag har haft förmånen att få hjälpa henne på vägen. Hon är väl förtrogen med mitt sätt att hjälpa mina författare.

Du får allt kursmaterial digitalt efter kursdagen i online-kursen:

Kurspris

Jeanette Niemi

Din coach & kursledare.

Älskar att njuta naturen, lära mig nya saker och skapa - oavsett om jag skriver, odlar, fotar eller skapar onlinekurser! Utgår från lust och intuition, hanterar motstånd och mår som bäst när jag ser människor göra det de vill med sina liv.

Jag är också författare, skrivpedagog och coach som hjälper författare och företagare att skapa kreativa liv med frihet, utveckling och glädje.